Magic Friends - Mimi — Magic Friends - Mimi CC kapica - personalizirana / umazano roza CC kapica - personalizirana / umazano roza —

Magic Friends – Lučka

52,9055,90

V primeru, da želiš personalizacijo, te lepo prosim, da spodaj v okvirček vneseš ime otroka, lahko pa tudi samo začetnico imena, mi pa bomo izbran zapis nato izvezli na žepek hlač.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Zbriši

Živjo! Moje ime je Lučka. K tebi me pošiljajo, da bom pazila nate. Lahko pazim nate že takoj od rojstva, lahko te tolažim, ko bo nastopil čas za v vrtec, lahko te razveselim ob rojstnem dnevu ali pa ob kakšni drugi priložnosti. V vsakem primeru pa ti obljubim, da bova od prvega trenutka dalje prijatelja – za vedno!

Narejena sem v Sloveniji, iz otroški koži prijaznih materialov, imam ročno izvezen obrazek in se lahko na 30 stopinjah tudi strojno operem. Velika sem približno 35 cm, tako da ravno pašem v škatlo, v katero me spakira moja ”mami”, preden me pošlje pazit nate. S sabo prinesem tudi svojo ”osebno izkaznico”, na kateri lahko prebereš moj najljubši slogan zate, ki te naj vodi skozi življenje.

p.s. Ne bom preveč zadovoljna, če me tvoja mami posuši v sušilnem stroju.