kapice

Cotton Candies kapice so bombažne, precej raztegljive in primerne tako za pomlad, jesen, kot tudi za zimo, saj so ušeska prekrita v štirih plasteh. V spustnem meniju lahko izberete morebitno opcijo medvedkovih ušesk.

Teddy kapice so prav tako bombažne, vendar veliko debelejše kot kapice iz kolekcije Cotton Candies, zato so primerne predvsem za zimo. Kapice so izredno mehke in malenkost manj raztegljive, zato ob morebitnem dvomu predlagam, da izberete številko večje kot običajno.

Basic kapice so najmehkejše, zelo raztegljive, izredno nežne in prijazne do otroške kože. Nosijo se lahko na dva načina – baggy ali pa klasično, zavihano. Ob strani boste našli minimalističen logotip. Basic kapice so primerne za toplejše dni, kadar nagaja veter in je ušeska vseeno potrebno zaščitit, tako da so idealne za prihajajočo pomlad. So tudi izredno praktične za uporabo, saj jo malčkom brez problema pospravite v žep. Material kapic je 96% bombaž in 4% elastan.

Velikost kapic izberete v spustnem meniju, glede na starost otroka in obseg glavice. Za pomoč pri izbiri velikosti, si lahko pomagate s spodnjo razpredelnico:

starost: obseg glavice:

0-3 mesecev 40 cm
3-6 mesecev 42 cm
6-9 mesecev 44 cm
9-12 mesecev 46 cm
12-18 mesecev 48 cm
1,5-3 leta 50 cm
3-5 let 52 cm
6-8 let 54 cm

pa še odrasla velikost:

ženske 56-58cm
moški 60-62 cm

Če o ustrezni velikosti še vedno niste prepričani, se brez problema obrete na nas; samo pošljite nam mail ali pa nam pišite na instagram in z veseljem vam bomo pomagali.

Certifikat: OEKO TEX STANDARD 100

Nega: pranje v pralnem stroju pri 40°, max 800 obratov/min. Po pranju naj se kapica posuši na zraku.