ime-nitni puloverčki

Ime-nitni puloverčki smo imenitni. Smo bombažni in v celoti narejeni v Sloveniji. Narejeni smo za vsakega od vas, z ljubeznijo, potrpežljivostjo in natančnimi rokami. Ker smo bombažni, mehki in udobni, smo primerni tudi za vas, čisto majčkene štručke, ki ste komaj pokukale na svet. Tabelo velikosti boste našli spodaj – ampak naj vam tudi povemo, da nam pravijo, da smo malo oversized; ne vemo čisto dobro, kaj to pomeni, se nam pa zdi, da nas boste lahko nosili malenkost dlje časa. Razveselili smo že toliko novorojenčkov, da smo že kar malo važni. Smo pa super zadovoljni tudi pri vas, malo večji otročki, še posebej radi vas razveselimo za rojstni dan. In da ne pozabimo, lahko tudi zrastemo, se posujemo z rožicami in razveselimo vaše mamice.

Tako, na kratko smo se predstavili, če vas zanima še kaj, pa najbolje, da poiščete našo Marušo na socialnih omrežjih ali na mailu, kjer vam bo z veseljem pomagala. Se veselimo poti v nove domove in upamo, da komu od vas uspemo narisati nasmešek na obraz. Do takrat pa bodite lepo,

vaši Ime-nitni.

Kako smo veliki?

0-6 mesecev
6-9 mesecev
9-12 mesecev
12-18 mesecev
18-24 mesecev
2-3 leta
3-4 leta

(naše številke so realne ali malenkost oversized)

Pa še pomoč pri izbiri dodatkov:

če izbereš možnost ”brez rožice”:
Na puloverčku bo izvezeno samo ime oziroma napis.

če izbereš možnost ”dodaj rožico”:
Ena rožica je vključena v ceno. V opombe zapišite barvo rožice, ki jo želite, Izbirate lahko med belo, roza, rumeno in plavo.

če izberete možnost ”ena dodatna rožica”:
Ena rožica je vključena v ceno, pri tej možnosti pa bo izvezena še ena dodatna, torej dve. V opombe zapišite barvo rožic, ki jo želite, Izbirate lahko med belo, roza, rumeno in plavo.

če izberete možnost ”dve dodatni rožici”:
Ena rožica je vključena v ceno, če želite še dve dodatni rožici pa izberite to možnost.Tako bodo na puloverčku izvezene tri rožice. V opombe zapišite barvo rožic, ki jo želite, Izbirate lahko med belo, roza, rumeno in plavo.