forest friends

Živjo vsi!

Komaj smo dočakali dan, ko se vam lahko predstavimo. Če nas boste izbrali, bomo vse od rojstva pazili na vaše otročke in spravljali mamice v dobro voljo. Preden gremo na pot v naš novi dom, nas “mami” zapakira v lušno škatlico, s sabo pa nam da tudi naš osebni dokument in elastiko za tvoji mami, da še njo malo pocrkljamo.

Če si deklica, lahko naš ovratnik kasneje, ko boš že velika punca, uporabiš kot elastiko tudi ti in boš enaka frajerka kot tvoja mami. Če pa si deček, lahko kasneje, ko boš velik, moj ovratnik podariš svoji srčni izbranki.

Naj povemo še samo to, da je vsak izmed nas v celoti ročno narejen v Sloveniji, iz bombažnega pliša, naši obrazki pa so ročno izvezeni – z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti.

Pa še nasvet: paketki Forest friends so odlična izbira, če potrebujete darilo ob rojstvu, saj razveselijo tako mamico, kot (malo kasneje) tudi novorojenčka. Tako podarite darilo, ki ostane čudovit spomin za vedno, hkrati pa podprete malo lokalno podjetje in poskrbite tudi za iskren nasmeh na naših obrazih.

Hvala za obisk in prijetno nakupovanje vam želimo.

Mila

41,9045,90

Arne

41,9044,40